opc_loader


.
                                                                    1. Is het mogelijk mijn aankoop te ruilen?
                                                                    2. Binnen welke termijn kan ik ruilen?
                                                                    3. Waar moet ik mijn pakket naartoe sturen?
                                                                    4. Hoe werkt een retourbetaling?
                                                                    5. Binnen welke termijn moet een retourbetaling voldaan worden?
                                                                    6. Moet ik betalen voor een reparatie?
                                                                    7. Hoelang duurt een reparatie?
                                                                    8. Hoe meld ik een reparatie aan?
                                                                    9. Hoe maak ik een koop ongedaan?
.
1. Is het mogelijk mijn aankoop te ruilen?
Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling is het mogelijk uw aankoop te ruilen of retourneren. Kosten die gemaakt worden voor het retourneren zijn voor de koper. Voorwaarde is wel dat het artikel compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking door ons wordt ontvangen. Producten die beschadigd en/of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Eventuele waardervermindering zal aan de klant doorgerekend worden, conform art. 6:230s BW. Een modelformulier voor een retourformulier is toegevoegd aan het einde van onze Algemene Voorwaarden, hetgeen onderaan de website te vinden is

2. Binnen welke termijn kan ik ruilen/retourneren?
Voor alle aankopen in onze webshops geldt hiervoor een termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling. Dit is ruim conform de Nederlandse Wet Koop Op Afstand.

3. Waar moet ik mijn pakket naartoe sturen?
Uw retourzending kunt u, onder vermelding van uw ordernummer en een summiere schriftelijke toelichting, opsturen naar:
Dual Sim Benelux
Josephine Bakerstraat 25 A
1311 GB Almere
Nederland

4. Hoe werkt een retourbetaling?
Indien u niet tevreden bent met het door u gekochte product, kunt u deze naar ons retourneren. U kunt er dan voor kiezen om ofwel het artikel te ruilen voor een ander product of uw geld retour te ontvangen. Indien u uw aankoopbedrag retour wenst te ontvangen, dient uw aangekochte product nog wel in nieuwstaat te verkeren. Op het product mogen geen gebruikerssporen te vinden zijn. Tevens dient u het artikel indien mogelijk in de originele verpakking aan ons te retourneren. Eventuele waardervermindering zal, conform art. 6:230s BW doorgerekend worden aan de klant. Nadat u het artikel naar ons heeft opgestuurd, zullen wij het product controleren. Indien het naar ons inzien aan de eerdergenoemde voorwaarde voldoet, zullen wij zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag retour betalen.

5. Binnen welke termijn moet een retourbetaling voldaan worden?
Doorgaans proberen wij binnen maximaal 7 werkdagen uw retour betaling te voltooien. Wettelijk is deze termijn 14 kalenderdagen. De verzendkosten voor het retourneren van zijn voor rekening van de koper.

6. Moet ik betalen voor een reparatie?
Mocht uw product, dat u bij ons heeft aangekocht, onverhoopt defect raken dan kan het zijn dat dit artikel gerepareerd moet worden. Afhankelijk van de aard van beschadiging, de datum van aanschaf en mogelijk externe factoren kan het zijn dat een reparatie niet onder garantie valt. In dit geval zal u zelf de kosten hiervoor moeten dragen. Garantie afhandelingen lopen via Samung, Apple, Sony, enz...

7. Hoelang duurt een reparatie?
Garantie afhandelingen lopen via Samung, Apple, Sony, enz...
Dit is afhankelijk van de aard van het probleem. Doorgaans proberen wij binnen 2 tot 4 weken gerepareerde toestellen weer bij onze klanten te hebben. Het kan echter zo zijn dat een probleem/reparatie dermate complex is dat hiervoor een langere termijn staat. Bent u benieuwd naar de status van uw reparatie? Stuur dan naar ons een mailtje via de Contactpagina onder vermelding van uw ordernummer. Wij proberen binnen 72 uur u dan uitsluitsel te geven omtrent de status van uw toestel.

8. Hoe meld ik een reparatie aan?

SAMSUNG
Deze toestellen kunt u direct aanmelden bij Samsung.

APPLE
Deze toestellen kunt u direct aanmelden bij Apple.


9. Hoe maak ik een koop ongedaan?

U kunt een modelformulier van herroeping vinden aan het eind van onze Algemene Voorwaarden. Gaarne dit bericht over te nemen en in te vullen met de juiste informatie. Hierna kunt u het toestel naar opsturen naar onderstaand adres:
Dual Sim Benelux
Josephine Bakerstraat 25A
1311 GB Almere
Na uw retourzending te hebben mogen ontvangen, zal de koop ontbonden worden (mits dit binnen de retourneringstermijn is). U zult uw aankoopbedrag binnen 14 kalenderdagen retour ontvangen.


Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op

Contact

*