opc_loader

I-JOY controller Iphone 4

9,95
Verzendmethode
DPD:
6,95
Levertijd:
Levering in 1-2 werkdagen

GameFreaks opgelet!

Ben jij een echte gamefreak, dan is de i-Joy echt iets voor jou. Transformeer je ipod of iphone in een echte controller!
De App Store bevat zo veel leuke games dat je nog wel heel wat uurtjes daaraan kan spenderen. Met de i-Joy verander je je iPhone in een joystick en dat maakt het allemaal een stuk leuker. Het touchscreen maakt het mogelijk dat er briljante dingen bedacht worden om de spelletjes uit te kunnen voeren, helaas is de telefoon vasthouden voor spelletjes niet zo een pretje, dat maakt de i-Joy ook gelijk een stuk gemakkelijker. Dus als je graag een high-score wilt neerzetten en je bent er al zolang mee bezig, zal de i-Joy je daar mee helpen. De i-Joy zal van je glibberige iPhone een comfortabele controller maken.De i-Joy is net een controller van de Playstation waar je jou iPhone of iPod in kan plaatsen.
Deze iPhone en iPod accessoire lijkt niet alleen op de controller van de Playstation.
  
Hij zal je ook helpen om je spelletjes beter te kunnen bespelen en nog een stuk leuker te maken. Je kan deze controller voor elke spel gebruiken, en het zal ook voor elk spel gebruikt kunnen worden.
Zodra je deze i-Joy gebruikt zal je gelijk het verschil merken met de manier van spelen. De iPhone of iPod zal met deze i-Joy transformeren tot een echte game controller Je kan deze controller voor elke spel gebruiken, en het zal ook voor elk spel gebruikt kunnen worden.
Zodra je deze i-Joy gebruikt zal je gelijk het verschil merken met de manier van spelen. De iPhone of iPod zal met deze i-Joy transformeren tot een echte game controller 
 
Specificaties
- Game console
- Silicone
- 13x10x3.3 cm / 5.1x3.93x1.3 inch
- 150 gram
-  iPhone 4 / iPhone 3Gs / Ipod Touch
 
 

I-JOY controller Iphone 4 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
I-JOY controller Iphone 4


Laatst bekeken items