opc_loader

Apple IPhone dual-sim toestellen

Op woensdag 12 september heeft Apple haar nieuwe iPhone modellen geïntroduceerd. Alle deze toestellen zijn voorzien van een mogelijkheid voor het werken met 2 telefoonnummers.

De modellen welke in Europa worden gevoerd, zijn echter allemaal voorzien van 1 eSIM positie en 1 positie voor een “ouderwetse” fysieke simkaart.
Omdat in west Europa eSIMkaarten nog niet worden ondersteund, hebben gebruikers in deze gebieden niets aan de dual-sim functie van de nieuwe Apple IPhone

Aan de andere kant van de wereld, is er echter 1 model iPhone geïntroduceerd welke écht geschikt is voor het plaatsen van 2 simkaarten. Dit model, de iPhone XS Max is tevens het grootste en duurste model uit de reeks van nieuwe IPhones. 
Zodra dit model beschikbaar en getest is voor werking in de EU, zullen we dit model zo snel mogelijk in ons assortiment opnemen.
Wij verwachten begin oktober te kunnen beginnen met de verkoop van dit nieuwe model!

UPDATE 08-10-2018
Eerste iPhone XS Max dual-sim toestellen zijn inmiddels onderweg naar een paar blije klanten!
De toestellen zijn inmiddels ook getest op goede werking in de EU. Onze iPhones ondersteunen ook gewoon Facetime in tegenstelling tot dual-sim modellen uit bijvoorbeeld China. Op dit moment ondersteunen de toestellen nog geen dual VoLTE. Wat dat is leest u hier.
Wel heeft Apple aangegeven dat dual VoLTE bij een komende softwareupdate zal worden toegevoegd! (bron hier)

Eerste batch is momenteel wel uitverkocht. Nieuwe batch wordt later deze week (11/12 oktober) in huis verwacht.
Bestel dus snel!

UPDATE 31-10-2018
De eerste dual-sim Apple Iphone XR toestellen zijn momenteel naar ons onderweg. De eerste levering wordt eind deze week bij ons binnen verwacht.